Returpolicy

Å kansellere en bestilling i vårt nettapotek apotek-no24.com er en enkel og praktisk prosess som vi tilbyr våre kunder. Vi bestreber oss på å gjøre handleopplevelsen din så tilfredsstillende som mulig, men noen ganger oppstår det situasjoner der en bestilling må kanselleres. Her er de grunnleggende begrepene du bør kjenne til:

1. Bestillings kanselleringsfrister:Du kan kansellere bestillingen din før den er sendt. Når bestillingen din er sendt, er kansellering ikke mulig, men du kan alltid dra nytte av våre retningslinjer for retur.

2. Kanselleringsprosess: For å kansellere bestillingen din, vennligst kontakt vår kundeservice på kontaktdetaljene som er oppført på nettstedet. Vennligst oppgi bestillingsnummer og årsak til kansellering. Vi vil prøve å behandle forespørselen din så raskt som mulig.

3. Refusjon: Hvis du kansellerer bestillingen din, vil beløpet du betalte bli refundert til kontoen din innen noen få virkedager.

Returbetingelser

Vi setter pris på tilliten du viser til vårt apotek apotek-no24.com og garanterer refusjon eller erstatning av produktet i følgende tilfeller:

1. Produktfeil: Hvis produktet du mottok er defekt eller ikke oppfyller de angitte egenskapene, forplikter vi oss til å refundere pengene dine eller erstatte produktet med et lignende innen 14 dager etter mottak av bestillingen. p>

2. Kansellering av en bestilling før den sendes: Som nevnt tidligere kan du kansellere bestillingen din før den sendes og motta full refusjon.

3. Annullering av varer av andre årsaker: Hvis du ombestemmer deg om kjøpet eller velger et annet produkt, gir vi også muligheten til å returnere innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen. Imidlertid må produktet være i originalemballasjen og ubrukt.

Gener som ikke kan returneres

For å sikre sikkerhet og kvalitetsstandarder kan enkelte varer ikke returneres. Vær oppmerksom på at følgende produktkategorier er ekskludert fra retur:

1. Medisiner: I følge loven er medisiner generelt ikke gjenstand for retur. Vi kan ikke ta imot returnerte medisiner, selv om emballasjen er intakt.

2. Varer med begrenset utløpsdato:Varer med begrenset utløpsdato kan ikke returneres hvis utløpsdatoen er utløpt.

3. Produkter underlagt spesielle lagringsbetingelser: Noen produkter krever spesielle lagringsbetingelser; brudd på dem kan påvirke kvaliteten på produktet. Derfor kan slike varer ikke returneres.

Refusjon

Vi garanterer refusjon dersom returbetingelsene beskrevet ovenfor er oppfylt. Refusjon vil bli gjort til samme betalingskort eller konto som betalingen ble utført fra. Tilbakebetalingstidene kan variere avhengig av bank eller betalingssystem, men vi prøver å gi refusjon så raskt som mulig.

Hvis du har spørsmål eller trenger å returnere eller bytte en vare, vennligst kontakt supportteamet vårt ved å bruke kontaktene på nettstedet. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer knyttet til bestillinger og returer i vårt nettapotek apotek-no24.com .

Ikke glem at din tilfredshet er vår prioritet, og vi gjør alt vi kan for å gjøre handleopplevelsen din hos oss hyggelig og stressfri.