Generisk Priligy

Priligy Generisk 30, 60, 90 mg kjøp uten resept på nett

Tidlig utløsning er en av manifestasjonene av mannlig impotens. I dette tilfellet kan legen ikke diagnostisere erektil dysfunksjon, siden mannen er i stand til å oppnå ereksjon, men ejakulasjonen skjer for raskt.

Dapoxetine og andre legemidler som øker varigheten av sex hjelper til med å takle dette. På nettsiden til vårt nettapotek kan du kjøpe effektive piller online uten resept til en rimelig pris som løser problemet i en viss periode. Priligy varer i omtrent 5-6 timer, hvor fyren får muligheten til å kontrollere orgasmen og få full glede av prosessen.

 • Rask innsettende handling
 • Langvarig effekt
Sikker transaksjon
Besøk sertifikatlenkene på Checkout-siden
Payment Methods

Priligy Generisk 60mg

Pakke Pris Per Tablett Besparelser Bonus
60mg x 10 tabletter
539 kr
54 kr 0 kr - Kjøp
60mg x 20 tabletter
1074 kr / 874 kr
44 kr 200 kr + 4 tabletter Kjøp
60mg x 30 tabletter
1626 kr / 1206 kr
40 kr 420 kr + 6 tabletter Kjøp
60mg x 60 tabletter
3210 kr / 2070 kr
35 kr 1140 kr + 8 tabletter Kjøp
60mg x 90 tabletter
4894 kr / 3004 kr
33 kr 1890 kr + 10 tabletter Kjøp
60mg x 120 tabletter
6499 kr / 3859 kr
32 kr 2640 kr + 10 tabletter Kjøp
60mg x 180 tabletter
9735 kr / 5595 kr
31 kr 4140 kr + 10 tabletter Kjøp

Eksempel på konvolutt
Bestillingen din vil bli forsvarlig pakket og levert innen 24 timer. Slik ser emballasjen ut (ekte bilder av varen sendt). Den har størrelsen og utseendet til en vanlig bokstav (24x11x0,7cm) og vil ikke gå glipp av innholdet.

Leverings metode
Ekspresslevering
Leveringstid
4-11 arbeidsdager
Pris
176 kr
Internasjonal frakt
Trygghet og sikkerhet
Diskret innpakning
Garanti for personvern og anonymitet
Levering av bestillingen din innen 21 dager
100% forsikret levering.

Formål, trekk ved stoffet Priligy (Dapoxetine)

Cialis (Tadalafil), Viagra (Sildenafil) og Levitra (Vardenafil) er legemidler som hjelper til med å takle impotens. De gir et rush av blod til bekkenorganene, noe som resulterer i en ereksjon.

Men dette problemet er mye mindre vanlig enn tidlig utløsning. For tidlig avslutning av handlingen kan betydelig forverre humøret til begge partnere og få mannen til å føle seg mindreverdig.

Et av stoffene som bidrar til å takle problemet og øke tiden er Dapoxetine. Priligy generisk påvirker pasientens hormonelle bakgrunn og reduserer følsomheten til nerveender, slik at sex varer mye lenger.

Hvordan Priligy (Dapoxetine) virker

Varigheten av seksuell kontakt avhenger av funksjonen til det sympatiske nervesystemet. Forlengelse er mulig på grunn av virkningen av visse stoffer på visse områder av hjernen.

Priligy generisk (Dapoxetine) er et stoff som forsinker serotonin mellom nevroner. På grunn av dette kommer kommandoer om utbruddet av orgasme inn i hjernen 3-4 ganger langsommere. Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder indikerer at handlingen kan vare fra 30 til 60 minutter, mens effekten forlenges i opptil 5-6 timer. I løpet av denne perioden klarer pasienten å gjøre opp til 8 samleie.

Tar Priligy (Dapoxetine)

Priligy (Dapoxetine) er tilgjengelig som en oppløselig blå drasjert tablett. Priligy generisk drikk 1,5-2 timer før planlagt sex. Samtidig er det forbudt å ta en større mengde Dapoxetine enn det som ble foreskrevet under en konsultasjon med en spesialist.

Effekten kommer ganske sakte sammenlignet med andre midler for potens, som begynner å virke etter 15-20 minutter, men resultatet er verdt ventetiden.

Hva annet du bør vite før du tar Priligy

Tidlig utløsning er ikke en sykdom, men denne faktoren forårsaker en ustabil følelsesmessig tilstand og ubehag. Som et resultat avtar intimiteten mellom partnere, folk føler seg ukomfortable å være rundt og dette setter forholdet som helhet i fare.

Priligy (Dapoxetine) bidrar til å forsinke utløsning og gjør det mulig å kontrollere prosessen. Seksuelt samleie varer mye lenger, med forbehold om riktige doser og alle legens resepter for vedlikeholdsbehandling.

Dosering av Priligy (Dapoxetine)

Avhengig av formen for frigjøring av legemidlet, inneholder en tablett Priligy generisk 30, 60, 90 mg dapoksetin. Vanligvis anbefaler leger å starte med en minimumsmengde, og gradvis øke delen. Ved behov kan du øke dosen til 90 mg.

Interaksjon

Dapoxetine kan ikke kombineres med visse andre legemidler. Disse inkluderer MAO-hemmere og antidepressiva, samt produkter som inneholder nitrater. Den nøyaktige informasjonen om kombinasjonen av ulike legemidler bør sjekkes med en spesialist.

Priligy og deres generiske legemidler er best ikke blandet med alkohol. I noen tilfeller reduserer alkohol følsomheten og lar deg ha sex lenger, i andre situasjoner fremskynder det ejakulasjonen eller forhindrer ereksjon.

Kontraindikasjoner

Før du kjøper Priligy generisk, bør du studere listen over kontraindikasjoner nøye. De vanligste faktorene inkluderer:

 • Individuell intoleranse overfor individuelle komponenter.
 • Psykiske lidelser, inkludert depresjon.
 • Sykdommer i kardiovaskulære og ekskresjon alle systemer.
 • Kroniske sykdommer i den akutte fasen.

Det er forbudt å bruke Dapoxetine for kvinner og unge menn under 18 år. Unnlatelse av å følge medisinske anbefalinger kan provosere irreversible konsekvenser.

Priligy generisk kan påvirke kjøringen. I noen tilfeller opplevde pasienter problemer med syn, fargeoppfatning og konsentrasjon.

Bivirkninger

Bivirkninger fra bruk av generisk Priligy er vanligvis milde. De vanligste inkluderer hodepine, kvalme, nedsatt potens, redusert libido, økt angst og depresjon.

Overdose

En økt konsentrasjon av dapoksetin i pasientens blod øker til tider risikoen for negative konsekvenser av å ta det. En mann som bestemmer seg for å kjøpe en medisin, må gjennomgå en fullstendig medisinsk undersøkelse og lytte nøye til legens instruksjoner.

Oppbevaring av Priligy (Dapoxetine)

For at bruken av medisinen skal være trygg, er det nødvendig å observere de riktige oppbevarings forholdene:

 • original emballasje;
 • mangel på direkte sollys;
 • forseglet blemme;
 • lufttemperatur opp til 30 o C.

Sørg for at stedet er utilgjengelig for barn og personer med ustabil mentalitet.

Et ansvar

Vi garanterer sikkerheten og konfidensialiteten til hver kunde. Våre kunder foretrekker netthandel på grunn av rask levering, rimelige priser og rask støtte.

Nettstedets administrasjon er ikke ansvarlig for konsekvensene av å ta medisiner kjøpt hos oss. Vi anbefaler at du kontakter en medisinsk institusjon før du bestiller produktet.

Sjekket:

Erik Svensen

Erik Svensen, Urologen

Generisk Priligy Anmeldelser
Jon (Sandnes)

Jeg tok for å forlenge samleie, jobbet. Borte var det psykologiske ubehaget om den raske slutten, så livet spilte nye farger

Nina (Skien)

Det er et veldig bra stoff. Og veldig lønnsomt.

Jørgen (Drammen)

Positiv og permanent endring, ingen avbrudd eller problemer.

Silje (Fredrikstad)

Jeg bestiller ikke første gang på nettstedet, alltid rask levering. Takk skal du ha

 • Populære produkter
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
31 kr tablett
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
27 kr tablett
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
32 kr tablett