Personvernerklæring

Våre verdsatte besøkende, vi verdsetter din tillit til oss og ønsker å gi deg fullstendig åpenhet angående innsamling og bruk av dine personlige data på apotek-no24.com -nettstedet . Vi samler bare inn informasjonen som er nødvendig for å gi deg helseprodukter og tjenester av høy kvalitet.

Når du besøker nettstedet vårt, kan vi samle inn følgende informasjon:

 1. Navn og kontaktinformasjon: Vi kan samle inn navn, e-postadresse og telefonnummer for å kontakte deg og yte service av høy kvalitet.
 2. Bestillingsinformasjon: For å behandle bestillingene dine samler vi inn informasjon om de medisinske produktene og betalingsmåtene du velger.
 3. Informasjon om nettstedbruk: Vi kan analysere data om aktiviteten din på nettstedet for å forbedre funksjonaliteten og tilby deg den beste brukeropplevelsen.

Husk at vi aldri samler inn sensitiv helseinformasjon uten ditt uttrykkelige samtykke. Vi selger, deler eller leier heller ikke ut personopplysningene dine til tredjeparter. Alle dataene dine lagres sikkert i samsvar med alle nødvendige sikkerhetstiltak.

Vi samler bare inn informasjon som vil hjelpe oss å gi deg våre helseprodukter trygt og praktisk. Personvernet ditt kommer alltid først.

Formål som vi samler inn personlig informasjon for

Vi samler inn personopplysningene dine utelukkende med det formål å gi deg våre medisinske produkter og gi deg bedre omsorg. Her er hovedformålene vi bruker dataene dine til:

 1. Ordrebehandling: Vi bruker informasjonen din til å behandle bestillingene dine og levere de medisinske produktene du har valgt.
 2. Tilbakemelding:Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon for å bekrefte bestillingen eller avklare detaljer.
 3. Nettstedsforbedring: Vi analyserer bruksdata for nettstedet for å gjøre det mer praktisk og funksjonelt for deg.

Vi bruker aldri dataene dine til kommersielle formål og deler dem ikke med tredjeparter. Informasjonen din brukes utelukkende for å sikre at du er fornøyd med våre medisinske produkter og tjenester.

Hva er rettighetene til en besøkende på nettstedet

Våre kjære besøkende, du har visse rettigheter angående dine personopplysninger på nettstedet apotek-no24.com . Vi garanterer overholdelse av disse rettighetene:

 1. Rett til tilgang:Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene vi har om deg.
 2. Rett til retting: Hvis dataene dine er feil eller utdaterte, kan du be om at de blir rettet.
 3. Rett til sletting:Du kan be om sletting av personopplysningene dine hvis de ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn for.

For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt supportteamet vårt ved å bruke kontaktene som er oppført på nettstedet. Vi vil bestrebe oss på å etterkomme forespørslene dine så raskt som mulig i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

Du har rett til å vite informasjonen din

Våre besøkende har rett til å vite hvilke personopplysninger vi har om dem og hvordan de brukes. Vi vil gi deg følgende informasjon:

Ditt navn og kontaktinformasjon som du ga oss da du la inn bestillingen din, lagres kryptert på våre sikre servere. Denne informasjonen brukes utelukkende til å behandle bestillingene dine og kontakte deg angående bestillingen din.

Vi kan også lagre bruksdata for nettstedet, for eksempel nettleserhistorikk og preferanser, i kryptert form for analyse og forbedring av nettstedet. Denne informasjonen er anonymisert og er ikke knyttet til din personlige identifikasjon.

Du har rett til å korrigere informasjonen

Hvis du oppdager en feil eller utdatert informasjon i dine personlige data, vennligst gi oss beskjed. Du har rett til å få rettet informasjonen din for å holde den nøyaktig og oppdatert.

Vi vil umiddelbart foreta nødvendige rettelser og varsle deg om det. Din tilfredshet og tillit til oss er svært viktig, og vi gjør vårt beste for å sikre nøyaktigheten av dataene dine.

Du har rett til å få dataene dine slettet

Hvis du bestemmer deg for at dine personopplysninger ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn for, har du rett til å be om at de slettes. Vi vil bestrebe oss på å etterkomme forespørselen din i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

Vær oppmerksom på at sletting av data kan påvirke din evne til å legge inn bestillinger og bruke visse funksjoner på nettstedet. Vi anbefaler at du kontakter supportteamet vårt for å diskutere konsekvensene av sletting av data.

Du har rett til å begrense lagringen av dataene dine

Hvis du ønsker å begrense lagring og bruk av dine personlige data, vennligst kontakt oss. Vi vil diskutere dine preferanser med deg og bestrebe oss på å imøtekomme dem i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

Vi er alltid klare til å samarbeide med deg og ta hensyn til dine ønsker angående behandlingen av dataene dine.

Lagringsperiode for personlig data

Vi oppbevarer bare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene de ble samlet inn for og underlagt gjeldende lover om datalagring.

Hvis dataene dine ikke lenger er nødvendige for ordrebehandling og service, sletter vi dem i samsvar med retningslinjene våre for dataoppbevaring. Du kan alltid kontakte oss for å avklare vilkårene for datalagring og sletting.

Sletting av sensitive data

Vi tar alle nødvendige tiltak for å sikre sikkerheten til dine personopplysninger. Vi bruker moderne teknologi og praksis for å beskytte data mot uautorisert tilgang, lekkasjer og hacks.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående sikkerheten til dataene dine, vennligst kontakt oss. Vi er alltid klare til å gi deg ytterligere informasjon om sikkerhetstiltakene vi tar.

Sporingsteknologi

På apotek-no24.com kan vi bruke sporingsteknologier, for eksempel informasjonskapsler, for å analysere bruken av nettstedet og forbedre funksjonaliteten på nettstedet. Disse teknologiene lar oss samle inn anonymiserte data om aktiviteten din på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

 1. Analyse av nettstedbruk: Vi analyserer data om aktiviteten på nettstedet ditt for å forstå hvilke sider og funksjoner som er populære og for å forbedre dem.
 2. Gir en personlig tilpasset opplevelse:Vi kan bruke informasjon om aktiviteten din på nettstedet for å gi deg personlige anbefalinger og tilbud.
 3. Kundeservice:Vi kan bruke data om aktiviteten din på nettstedet for å behandle forespørsler og tilbakemeldinger.

Du kan alltid administrere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din og velge om du vil tillate eller blokkere bruken av dem. Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på denne siden, og vi anbefaler at du sjekker den med jevne mellomrom for oppdateringer.

Vi er alltid klare til å svare på spørsmålene dine og gi ytterligere informasjon om personvernreglene våre. Kontakt oss på kontaktene som er oppført på nettstedet for ytterligere hjelp og råd.

Takk for tilliten du viser oss. Vi er forpliktet til å gi deg medisinske produkter av høy kvalitet og pålitelig beskyttelse av dataene dine.

Nettapotek apotek-no24.com er din pålitelige partner for å ta vare på helsen din!